Dont Hold Your Breath

Nu har jag precis kommit hem och tänkte precis försöka klippa klart filmen av dramat Medea som jag, annie, frida, julia och therese filmat. Känns roligt att vi ska redovisa den imorrn och att den inte är klar än, men whatever kommer nog gå ganska bra ändå.

Igår kom Lara hem till mig så kollade vi på fast & furious och hittade på lite roligt. Vi kom i sängs  någongång vid 2-3 tiden vilket betyder att vi fick ungefär 4 timmars sömn tills vi skulle upp till skolan. Jag lyckades försova mig lite, men vi kom i alla fall iväg även fastän vi var sjukt trötta. Dagen rullade på och jag slutade halv 2 och drog för att käka med sara och oskar och mötte sen upp nathalie så drog jag, sara och nathalie in till stan i ett par timmar. När jag kom hem gick jag till forum för att klippa mig. Sen har jag inte hunnit så mycket mer. Så nu är det plugg som väntar..

.

min nya hårfärg


I Cant Live Without You

Idag gick jag upp 9 och gick på ett powerstep pass på morgonen. Nu ska jag precis iväg och övningsköra och ikväll kommer Lara och kanske också Nico över och ska kolla på fast five och sova över.

 

Nu har jag även blivit brunett. Det syns inte så bra på bilden, men har i alla fall färgat väldigt mörkt och med nästan lite röda skiftningar, svårt att förklara.

 

 


En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad och en är din.

En av mina favoriter i idol i år!

I'm bulletproof got nothing to loose

Idag hade jag idrott 8-10, det var typ nån träningsform som kallades militärgrejnånting så vi sprang en massa och hade en hel del fys. Det var ännu roligare då de regnade lite och var alldeles blött på marken.. Men iaf så fick jag sjukt ont i halsen och när jag kom hem så fick jag även feber... Känns lite lagom roligt just nu då jag även missar badmintonträningen..

Nu sitter jag här med en chailatte och ska precis sätta igång senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar, sen blir det antagligen pretty little liars och troligtvis lite plugg.

Btw, Elina måste bara säga att du är bäst och att du betyder otroligt mycket för mig


110905

Nu var helgen slut, vilket känns väldigt tråkigt! I fredags var jag med Elina och i lördags taggade jag och Elina till Lara för filmkväll med Lara, Vendela och Adde. Det var sjukt roligt! :D Sen sov jag över där med Lara och Vendela till igår. Sedan taggade jag till min badmintonträning, då jag och Jacob var de enda där från vår grupp..

Dagens planer är att åka till skolan, sen slutar jag vid 5. Efter det ska jag träffa Nico en snabbis och sen ska jag gymma. :)

Så här ser jag ut just nu


Had a dream I was king, I woke up, still king

Tjeenare, Elina här. Drog nyss till centrum för att inhandla lite kräftor, men dom var slut, fanns bara kinesiska o.s.v den sorten jag skulle ha fanns inte :( så det fick bli räkor och kräftstjärtar istället, pizza blev det också. Testade på något nytt eftersom jag alltid brukar ta antingen Hawaii/Calzone. Smakade av en med parma och en annan med salami och mozzarella mm. Igår drog jag med Sara hem till Lara och hade trevligt :) så tack Sara för att du tog med mig dit! Lyckad kväll :)

Sara på väg till Lara!

T.G.I.F.

Nu har jag precis följt Elina till bussen och nu ska jag nog börja göra iordning mig. Är sjukt trött efter veckan som gått och har sjukt mycket träningsverk sedan igår... Idag hade jag i alla fall skola 9 till 12, så det var ganska nice att sluta tidigt. Middagen jag skulle på blev inställd så istället ringde jag till Elina som redan var påväg hem till mig så hade vi lite fredagsmys! :)

Inte så bra bild precis.. Men jag saknar verkligen Cypern! Jag som tyckte jag var blek då, det är ju inget jämfört med vad jag är nu... palla Sverige..


You dont know how lovely you are.

Nu är jag hemma från träningen! Den var sjukt rolig idag! :) Efter uppvärmningen tränade vi smash, skuggbadminton (sjukt jobbigt, men roligt!) och till sist en halvtimmes fys då vi bara tränade benen! Efter träningen fick jag sjukt ont i benen, och det var jag inte precis ensam om.. Jag antar att jag kommer ha sjukt mycket träningsvärk imorrn, men imorrn är det ändå gym som gäller innan jag ska på middag hos några.

Timbaland ft Pitbull & David Guetta - Pass At Me
Drogar seriöst den här och Flo Ridas nya låt kaos mycket!

Get Back (ASAP)

Idag slutade jag 13.45, jag kan inte klaga så mycket på mitt schema. Men seriöst, jag blir så sjukt trött av Matte C.. Pallar inte, hela lektionen gick åt att räkna med pq-formen, och snacka om 4:e gradsekvationer. Inte precis det roligaste! Så det var sjukt skönt att komma hem! Om 20min ska jag med bussen till träningen. Så det här är därför kvällens outfit!


Dagens ordspråk:



RSS 2.0