I'm Into You

tjaa, känner att jag och Elina är väldigt bra på att uppdatera... Iallafall, den här veckan har det inte hänt så mycket hitills. Imorrn blir det badmintonträning så taggar grovt mycket!!

Sen får jag se om SEGA ELINA KAN SVARA PÅ MINA MEDDELANDEN ;)

Flo Rida - Good Feeling




Godkväll!

Tänkte bara säga godnatt och meddela att jag börjar 8.30 imorgon och ska alltså gå upp vid 6 -.- säkerhetsutbildning är det som gäller, godnatt! :)

.


I Wish You Were Here

Hej, nu sitter jag här och försöker lära mig skype.. Idag har jag försökt plugga lite, sen ringde Elina och sa att hon var utanför min dörr, typ leker stalker eller nått.. haha, neej skojja Elina ;) men i alla fall så gick vi ner till forum för att sy upp Elinas nyinköpta jeans och kollade på lite annat och snackade en del om helgen.... Sen köpte vi glass och gick upp till min lägenhet och snackade lite om våra planer inför nästa sommar! Jag kan säga att det ser väldigt lovande ut! Längtar redan :D

Skulle inte bangat...


Dont Let Me Go

Hej, nu är Elina i Uppsala och spelar badminton, och jag håller självklart tummarna för henne hemma i Stockholm! :) Elina, du är grym! Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig! Men just nu saknar jag verkligen dig och vår sjuka humor... ;)

Idag har jag spelat badminton! Kommer träna tisdagar och torsdagar i fortsättningen och ska komma igång med att tävla så snart som möjligt! Längtar redan..

Nu ska jag snart gå ner och köpa hårfärg och sen ska jag försöka plugga lite.. Vid 10 kommer Nico så blir det filmkväll! :)

Grym låt!

Be My Baby

Godkväll! Var skönt att komma ut och cykla lite, efter det var jag hemma och gjorde inte speciellt mycket, jag tackar mamma för att hon har städat i ordning i mitt fd alldeles för stökiga rum :) Har packat väskan för morgondagens aktivitet då jag ska till Uppsala för att spela badminton, bara några saker som ska med. Men nu är det bäst att jag går och lägger mig så jag orkar upp imorgon! Hoppas ni får en härlig helg ;)


Freeedaaaaaaaaag!!!!!!

Nice med fredag, skoldagen var lagom lång idag 2 lektioner + klassråd i en kvart! Nu ska jag dra ut och cykla för känner mig riktigt lat som bara degar och käkar godis -.- nåväl återkommer kanske framot kvällen ;)

The Way We Are

Nu har jag precis kommit hem från Nico. Idag börjar jag 12.35 och slutar 15.20, sen ska jag möta upp Lara så ska vi iväg och träna badminton! :)

 

Idag fyller Emilie år :D Så vill bara säga: Gratulere med dagen! :) Kosa deg sykt mye idag!

Emilie i somras


Like I Love You

Nico, du är en sådan vän som jag har väldigt mycket gemensamt med, men ändå en hel del olikheter. Jag tror att en del av olikheterna har gjort att vi blivit så tajta vänner som vi är idag. Jag älskar att umgås med dig, man vet aldrig vad som kommer hända när man är med dig. Det kan helt enkelt sluta hur som helst.. ;) Kort sagt, du är helt jävla underbar och vi har många oförglömliga minnen tillsammans! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig, du betyder verkligen!!


Det är så logiskt alla fattar utom du

Tjaa, nu har jag precis kommit hem och ska snart tagga till sickla för att träna zumba på sats, men först ska jag tillbringa en halvtimme med min kära mattebok...


 



Det kallas ångest

Jag blev nyligen blondin och har varit det i ungefär en månad, lite mindre.. Förut har jag alltid velat vara blondin, och hade tröttnat på att vara brunett, men nu när jag är blondin så inser jag hur mycket jag saknar att vara brunett..

Såå, frågan är...

brunett...

eller blondin?


Its the Sound of Letting Go

tjoo, nu har jag precis kommit hem. Eftersom att det är sen vecka denna veckan så började jag 12.35 och slutade 17.00. Efter det åkte jag hemåt med en ny tjej i klassen och hennes kompis, sjukt trevliga tjejer! Nu hade jag tänkt sätta igång med en gymnastikuppsats som ska in i slutet av denna vecka och kolla lite på min engelska uppsats. Jag längtar sjukt mycket till helgen!!

haha, sjuukt söt bild på Elina!! :D

Avicii - Fade into darkness

-


Svenska Hollywoodfruar

Skoldagen idag var sjukt jobbig! kul att jag redan hunnit ha ett prov och en muntlig redovisning och har fått en uppsats till på fredag.... Jag slutade i alla fall 5, och har spenderat kvällen åt läxor, försökt komma på ett ämne till min uppsats och svenska hollywoodfruar! Maria Montazami är såå klockren!!  


Sweet

Tjenare, Elina här. Fick lite sovmorgon idag, sen började skolan med allt vad det innebär. Dett var fett nice att vi slapp 2 timmars matte eftersom tvåorna så gärna ville leka med oss! Efter det var det NO på en båt. Men vi slutade en timme tidigare, fett nice! Så jag drog hem, hade sällskap en bit med trevligt folk från min nya klass. Sen drog ajg till träningen.
Så dagen har varit bra och imorgon blir det "kick-off" med alla ettor på Marina Läroverket!

The Sky Is the Limit

Med denna låt säger jag godnatt

You Make Me Feel Good

tjeenare bloggen! nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och taggar inför morgondagen! imorrn börjar jag 12.35, det är inte helt fel med sovmorgon. ;)

Igår var jag och tittade på elinas badmintontävling! hon var jätteduktig, som vanligt alltså ;) efter tävlingen gick vi till sollentuna centrum och käkade sushi. Det var fett nice! Först fick vi välja vilka sushibitar vi ville ha för samma pris för "kockensval" som var billigare än om man valt själv, och sen när vi satt och åt så kom en av de som jobbade där med en 7-bitars sushi som vi fick gratis för att kocken tyckte att vi var så söta... haha, klockrent! Efter att ha kollat runt i sollentuna centrum åkte vi hem till elina och sen sov jag över där till idag! :)

typ drogar den här låten just nu...

Fett najs

Tjaa, det är Sara och Elina på fett najs blogg här - vi kommer skriva om vår vardag, lägga upp bilder och musik och skriva om sånt som är fett najs. Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


Dagens ordspråk:



RSS 2.0