"I Argentina kan man bara åka med technotaxi" - Sara Ekman

Idag är det typ exakt 1,5 veckor kvar till lovet. Sjukt taggad! Sämst att Sara och Lara åker bort så nu får man helt enkelt hoppas på att Julia, Nicoleth, Elina och Linnea är hemma då.
Idag började jag 8.50 och hade historia i 2 timmar, lunch i 2 timmar och spanska i 1 timme. Hur värt? Inte så enligt mig och Sara som satt på Svea som ligger 2 min från skolan med Lenas och Oskar. Duktiga som vi är så orkade vi hela dagen och efter det drog vi in till stan med Julia. Julia och Sara letade även presenter till sina pojkar till imorrn och jag hjälpte till att leta och sen köpte jag och Julia också ett typ likadant örhänge som var superfint! Hittade också ett halsband som jag inte kan bestämma mig om, men som Sara och Julia tycker var sjukt snyggt. Åh, vad jag ogillar beslutsångest! Jag gillar att jag hittade en tvilling/stjärnsyster i helgen då vi är födda samma år och dag. 15 augusti 1994, hur otippat? Vi klickade också direkt kulkul.

Vad tycks om halsbandet? Alltså det blåa i mitten.
image description

Och jag går i dagar i tröjan du hatar

Idag är det äntligen fredag, finally! Idag var det skola 8.00 till 16.00, lite segt sådär. Men som tur var så fick vi gå tidigare från svenskan vid 10, så jag och Julia J taggade till Sats och körde ett SHBAM pass innan vi åkte hem till Julia och gick ut med hennes hund och käkade lunch. Varken jag eller Julia är jättebra på att passa tider så när vi satt och snackade märkte vi att klockan var 2 alltså då idrotten börjar och vi skulle båda hålla i våra idrottslektioner idag så det var lite lagom lyckat. Vi kom tillslut till idrotten 40min försenade, men vi hann iaf så att vi kunde hålla i våra pass. Julia och Victor L hade parkour och sen var det lite styrke träning innan jag och Amanda hade rörelse grej och stretching. Efter att vi slutade vid 4-tiden åkte jag till slussen och mötte upp Lara och åkte till Sickla och köpte en mango smoothie och Lara köpte en jättesnygg svart kavaj. Sen åkte vi hem till mig en stund och pratade och så innan hon behövde åka hem och sen fick vi gäster.


Bangarang

Tjaaaa! Superbra blogg jag och elina har (a). Vi är båda väldigt bra på att uppdatera bloggen känner jag.

 

Idag gick jag upp 6.00 och gjorde mig iordning innan jag åkte till skolan. På lunchen åkte jag, Sara E, Julia J, Victor L och Oskar L och käkade på il Piatto. Deras sallad är såå god! Sen taggade jag, Sara och Lenas spanska prov. Det gick väl sådär, så får väl se på måndag hur det gick. Nu ska jag snart tagga Sats och träna i 2 timmar.

 

Så här såg jag ut idag!


Dagens ordspråk:



RSS 2.0